فیلتر براساس قیمت:
دستههای محصولات
- ذخیره ساز 7
- HP 7
- سرور 320
- IBM 2
- سرور HP 318
- سرور اداری 11
- سرور ایستاده 30
- سرور حسابداری 10
- سرور دوربین مداربسته 4
- سرور رکمونت 285
- سرور رندرینگ 2
- سرور گیم 2
- سرور مجازی سازی 6
- سرور هاستینگ 6
- سرور اختصاصی 9
- سرور مجازی 33
- سوئیچ و روتر 64
- Brocade 1
- HP 1
- روتر Cisco 5
- سوئیچ Cisco 45
- سوئیچ Huawei 12
- لوازم جانبی 652
- مینی کیس 8
- هاست 50
- هاست دانلود 10
- هاست فروشگاهی 10
- هاست لینوکس 10
- هاست وردپرس 10
- هاست ویندوز 10
- ورک استیشن 14
دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه که ترجمه عبارت Network-Attached-Storage می باشد، نوعی ذخیره ساز است که به شبکه متصل می شود و امکان دسترسی به اطلاعات را برای کاربر آن شبکه فراهم می آورد. این شبکه نه تنها اطلاعات را ذخیره کرده، بلکه نقش یک سرور فایل را هم در شبکه برعهده دارد. در واقع دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه یک سرور ذخیره سازی دیتا در سطح فایل (File level) در مقابل (Block Level) می باشد. که دسترسی کاربران مختلفی را به یک فضای ذخیره سازی متمرکز می کند.
دستگاه ذخیره ساز تحت شبکه یا همان NAS مثل کامپیوتر های معمولی، دارای کیبورد و مانیتور نیستند بلکه توسط یک رابط کاربری مبتنی بر وب، می توانید این حافظه را مدیریت نمایید.
ذخیره سازهای تحت شبکه کاربردهای متعددی دارند. برخی از این ذخیره سازهای تحت شبکه برای کسب و کار های کوچک و یا استفاده خانگی استفاده می شوند که بیشتر برای اشتراک گذاری فایل ها و نگهداشتن نسخه های پشتیبان استفاده می شوند. کسب و کارهای متوسط اما از NAS برای کاربرد های امنیتی مانند سیستم های پیشرفته امنیتی Snapshot استفاده می نمایند. یکی از گرانترین انواع ذخیره ساز تحت شبکه، اما در سازمان ها به کار گرفته می شود و قابلیت ذخیره بیش از هزار ترابایت اطلاعات را دارد.
مزایا و ویژگی های خرید ذخیره ساز تحت شبکه
از جمله مهمترین مزیت های خرید ذخیره ساز تحت شبکه نسبت به سایر حافظه ها، می توانیم به فضای بسیار زیاد و حجیم برای ذخیره اطلاعات و هزینه تقریبا پایین این روش اشاره نمود. از طرف دیگر نگهداری متمرکز اطلاعات، امکاناتی همچون نگهداشتن داده ها، ایجاد و ذخیره سازی فایل های پشتیبان و بازیابی اطلاعات، تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از هوش مصنوعی از ویژگی های اصلی و مهم خرید ذخیره ساز تحت شبکه هستند.
یکی دیگر از مهمترین کاربرد های ذخیره ساز شبکه، امکان به اشتراک گذاری ساده اطلاعات می باشد. به عنوان مثال اگر یک تیم کاری هستید که هر یک از اعضا گروه در منطقه جغرافیایی مختلفی قرار دارد و اعضا در کنار هم نیستند، استفاده از ذخیره سازهای تحت شبکه یک راه حل بسیار مناسب می باشد. موضوع مهم دیگر این است که کاربران مختلف می توانند به صورت همزمان از اطلاعات و داده های موجود روی ذخیره سازهای تحت شبکه استفاده نمایند.
از جمله سایر مزایا و قابلیت های خرید ذخیره ساز تحت شبکه می توانیم به موارد زیر اشاره نمود:
- ذخیره سازی تمام اطلاعات به صورت متمرکز
- سهولت در پشتیبان گیری
- امکان دسترسی به اطلاعات از هر جا
- سهولت دسترسی و یافتن فایل ها و اطلاعات
همینطور بخوانید: خرید هاست فروشگاهی
انواع ذخیره سازی تحت شبکه
در بحث انواع ذخیره ساز تحت شبکه می توان از سه نوع مدل و تکنولوژی ذخیره سازهای شبکه استفاده کرد.
ذخیره سازهای تحت شبکه به روش شDAS
در انواع ذخیره ساز تحت شبکه از تکنولوژی های SSD و HDD استفاده می شود و به صورت مستقیم به (سرور) متصل می شوند و به عنوان ذخیره ساز تحت شبکه که فقط سرور برای ذخیره فایل از آن استفاده می کند و کلاینت ها نمی توانند در آن ذخیره ساز تحت شبکه اطلاعاتی ذخیره نمایند. همچنین این ذخیره ساز شبکه نیاز به کانفیگ های پیچیده مانند سوییچ ها و روتر ها احتیاج ندارد و فقط با اتصال یک کابل از سرور به هارد، ارتباط برقرار شده است و تنظیمات پیچیده و دشواری در مقایسه با NAS و SAS ندارد .برای اتصال یک ذخیره ساز تحت شبکهDAS از تکنولوژی های SCSI، SAS، SATA، ATA، eSATA FibberChannel می توان استفاده نمود.
همچنین مطالعه کنید: خرید سرور مجازی اقتصادی
ذخیره سازهای تحت شبکه به روش NAS
در NAS ما قابلیت اشتراک گذاری فضای هارد دیسک را برای همه ی کاربران شبکه داریم و مانند DAS فقط به سرور اختصاص ندارد و قابلیت اشتراک را دارا می باشد و کلاینت ها از طریق پروتکل TCP/IP با ذخیره ساز شبکه ارتباط برقرار می کنند و این که چند کاربر به صورت همزمان می توانند با ذخیره سازهای تحت شبکه ارتباط داشته باشند بستگی به مدل ذخیره ساز تحت شبکه می باشد، اما به صورت معمول این تعداد بین سی هزار متغیر می باشد؛ بدیهی است که پیکربندی این نوع از ذخیره ساز شبکه نیازمند دانش و تجربه ی خاص خود می باشد. روی این ذخیره سازهای تحت شبکه سیستم عامل ویندوز بهینه می شود که ذخیره ساز ها Windows Storage Server می گویند. این نوع سیستم عامل بسیاری از سرویس های شبکه مانند DHCP و DNS را ندارد اما سرویس های FileSharing را به صورت کامل و بهینه در خود قرار داده است.
ذخیره سازهای تحت شبکه به روش SAN
یکی دیگر از انواع ذخیره ساز تحت شبکه بسیار شبیه به NAS می باشد و می توان مهمترین تفاوت این دو را در پروتکل های مورد استفاده آن ها دانست که NAS از پروتکل های NFS و CIFS استفاده می کند اما در مقابل SAN از iSCSI و Fiber Channel هم استفاده می نماید. یکی دیگر از ویژگی های انواع ذخیره ساز تحت شبکه سیستم عامل های اختصاصی می باشد که شرکتHP آن را با نام HP-UX ارائه می دهد و بر روی سری دستگاه های ذخیره ساز خود همان سیستم عاملی که سرور های HP از آن پشتیبانی می کنند. اما در مبحث آسیب پذیری می توان چند نکته را در هر دو نوع NAS و SAN در نظر داشت، سیستم عامل مورد استفاده در دستگاه های SAN چندین آسیب پذیری از نوع BufferOverFlow, LocalPrivilegeEscalation, DOS را در چند سال اخیر مشاهده می کنیم که در صورت نفوذ به یکی از کامپیوتر های شبکه، می توان دسترسی ریموت به سرور، لیست کردن یوزر، ارتقاع سطح دسترسی و همچنین ایجاد بار و قطع سرویس را انجام دهیم که این آسیب پذیری ها در درجه Critical رده بندی می شوند.
شاید برایتان مفید باشد: خرید سرور مجازی پرسرعت
الفبای خرید ذخیره ساز تحت شبکه
خرید ذخیره ساز تحت شبکه در سادهترین شکل ممکن، یک محفظه دارد که یک یا چند هارد دیسک در داخل آن قرار دارد. به همین خاطر اولین مشخصه برای هر ذخیره ساز شبکه حداکثر ظرفیت آن برای ذخیرهسازی اطلاعات می باشد. این ظرفیت در درجهی اول براساس تعداد اسلات های درایو که هر ذخیره ساز دارد مشخص می شود. در درجه دوم، به نوع درایو هایی که می تواند در خود قرار دهد، بستگی دارد. اکثر ذخیره سازهایی که برای استفادهی شخصی و خانگی به کار گرفته می شوند، یک یا دو اسلات دارند. این عدد در مدل هایی که برای دفتر کار شرکت ها طراحی شدهاند چهار یا بیشتر اسلات می باشد. امروزه خرید ذخیره ساز تحت شبکه جدید درایو های 2.5 اینچیِ مناسب لپتاپ را هم پشتیبانی میکنند که می تواند از هر دو نوع هارد دیسک یا SSD باشد. این درایو های 2.5 اینچیِ جمع وجور به تولیدکنندگان ذخیره ساز شبکه این امکان را داده که تعداد درایو بیشتری در داخل NAS قرار دهند. در نتیجه ظرفیت ذخیرهسازی شبکه اطلاعات برای مدت طولانی تری کفاف می دهد.
ما در حالت کلی حافظه های ذخیره ساز شبکه با یک درگاه درایو را پیشنهاد نمی کنیم، مگر این که از آن ها فقط برای بکاپ گیری اطلاعات کامپیوتر های موجود روی شبکه استفاده کنید. همین امر به دلیل نبود کاربرد های اضافی تر می باشد. به همین علت است که بعضی از ذخیره سازهای تحت شبکه با یک اسلات درایو به شما امکان می دهند یک دستگاه NAS دیگر یا یک هارد اکسترنال را اضافه نمایید. قطعا شما هم نمی خواهید تنها کپی اطلاعاتتان روی یک هارد اکسترنال وجود داشته باشد.