در این مطلب از سایت سرور سوییچ قصد داریم درباره راه اندازی سرور اختصاصی اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. درصورتی که در حال حاضر سرویس میزبانی اشتراکی (shared hosting) به کار میبرید و تمایل دارید که وب سایتتان را به سروری مجازی و خصوصی یا همان VPS انتقال دهید، میتوان گفت که کار آسانی را پیش رو دارید و قرار نیست دچار مشکل شوید.
هرچند امکان دارد در مرحله یادگیری راه انداختن VPS کمی احساس سختی کنید؛ علیالخصوص درصورتی که قبلا کاری با دستورالعمل های آن نکرده باشید. به همین دلیل ما در این مطلب قصد داریم نکاتی را در این باره برای شما بیان کنیم.
همچنین ما در مطالب دیگر این سایت درباره راه اندازی سرور خانگی، راه اندازی سرور مجازی، راه اندازی سرور hp، راه اندازی سرور فیزیکی، راه اندازی vps، راه اندازی سرور مجازی روی کامپیوتر شخصی و موارد مشابه دیگر صحبت کردهایم.
مراحل راه اندازی سرور مجازی خصوصی
زمانی که قصد به راه اندازی سرور اختصاصی دارید، باید بدانید که هرچند کار سادهایست اما نیاز به طی کردن مراحل خاص خود دارد که باید نسبت به آنها آگاهی داشته باشید. از این رو در این بخش از این مطلب شما را با این پروسه آشنا میکنیم. مراحل لازم جهت راه اندازی کردن یک سرور مجازی اختصاصی به صورت زیر میباشد:
- آموزش دیدن درباره وارد شدن به VPS از راه دسترسی داشتن به پوسته امن یا SSH
- مطمئن شدن از به روز بودن سرور و یا به روز رسانی کردن آن
- ساختن یک کاربر تازه و همچنین تعریف کردن یک سری اختیارات برای آن
- فعال کردن تایید اعتبار کلید عمومی
- راه اندازی کردن فایروال برای به کارگیری در VPS
قبل از آنکه به جزئیات فنی ورود کنید بهتر است اول به این موضوع بپردازیم که در اصل چرا لازم است سرور اختصاصی خود را راه اندازی کنیم و مزایای آن چیست، همچنین بهتر است بدانیم که معايب هاست اشتراکی چیست.
مزایای راه اندازی سرور اختصاصی:
مزایای سرور مجازی
- شما با داشتن سرور مجازی اختصاصی اطمینان خود نسبت به مسائل را بالا میبرید.
- خواهید توانست سرور را به طور کامل مدیریت کنید
- بهرهوری و عملکرد خود را تا حد زیادی افزایش میدهید.
- سرور مجازی اختصاصی امکان و قابلیت انعطافپذیری را بسیار بهبود میبخشد.
- صرفهجویی شدن بسیاری در هزینه از مزایای دیگر راه اندازی سرور اختصاصی است.
- این امکان را خواهید داشت که خیلی بهتر نظارت بر سرور خود را انجام دهید.
- امکان مدیریت کردن بکاپ ها از سیستم
- در اختیار داشتن سرعت اختصاصی درنتیجه بهبود سرعت به طور کلی
- آزاد بودن نرم افزار ها
- قابلیت دسترسی روت به بهترین شکل
معایب هاست اشتراکی
- هاست اشتراکی دارای منابع محدودی است.
- هاست اشتراکی دسترسی محدودی به شما میدهد.
- سرعت یک هاست اشتراکی نسبت به هاست اختصاصی پایین است.
- انعطاف پذیری یک هاست اشتراکی در مقایسه با هاست اختصاصی بسیار کمتر است.
- در هاستهای اشتراکی کاربران با هم شریک هستند و به همین دلیل ایمنی پایین است.
- زمان Down Time در هاست های اشتراکی بالا است.
به غیر از این موارد لازم است بدانید که به کارگیری و راه اندازی سرور اختصاصی نیازمند مقدار زیادی دانش و تخصص میباشد، علاوه بر آن هزینه های بالاتری نیز برای شما دارد. اما اگر این مسئولیت را بهعهده یک تیم متخصص بگذارید خواهید توانست بدون نیاز به هزینه بالا و یا دانش خاصی سرور اختصاصی خود را داشته باشید و از آن بهره ببرید.
شما این امکان را خواهید داشت که با هر کنترل پنلی که مدنظرتان است و هر سرویسی که خودتان ترجیح میدهید سرور اختصاصی خود راه راهاندازی کنید.
سخن نهایی
در این مطلب از این سایت درباره راه اندازی سرور اختصاصی با شما صحبت شد، همچنین مراحل راه اندازی آن و مزایای این کار بیان شد. علاوه بر اینها معايب داشتن هاست اشتراکی را نیز مورد بررسی قرار دادیم. همچنین ما در مطالب دیگر سایت سرور سوییچ درباره نصب سرور، نحوه کار با سرور مجازی، راه اندازی سایت روی سرور مجازی لینوکس، سرور مجازی چیست، سرور مجازی فرانسه، خرید سرور اختصاصی ، نحوه استفاده از vps، سرور مجازی ویندوز اطلاعات خوب و مفیدی برای شما جمعآوری کردهایم.
شما میتوانید برای دریافت هرگونه اطلاعات، مشاوره و خرید با همکاران ما در ارتباط باشید.
منبع : dreamhost.com